تحولات لبنان و فلسطین

بکارگیری امکانات، اموال، دارائی‌ها و نام کمیته امداد امام خمینی(ره)در رقابت‌های انتخاباتی و حتی مشارکت در انتشار اطلاعیه‌ها و امثال آن و هرنوع اقدام دیگر له یا علیه نامزدهای انتخابات شرعاً و قانوناً خلاف و ممنوع است.

بکارگیری امکانات، اموال و نام کمیته امداد در انتخابات ممنوع است/پرهیز از همراهی و دخالت در امور شبهه‌ناک

به گزارش «قدس آنلاین»،  سید پرویز فتاح رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و اولین میاندوره‌ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نیز پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، ابلاغیه ای را خطاب به مدیران استانی خود صادر کرده که بدین شرح است.

باسمه تعالی

مدیران کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان‌ها

موضوع:انتخابات

با سلام و احترام

توجه شما و همه همکاران را به نکاتی در خصوص انتخابات سال ۱۳۹۶ جلب می‌نمایم. امید است با هوشیاری کامل و تعهد انقلابی به تذکرات تصریح شده عمل نمائید.

انتخابات نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی اراده مردم به ویژه محرومین و مستضعفین در تعیین سرنوشت مسائل کلان کشور است. حضور مردم در صحنه انتخابات و مشارکت حداکثری ایشان مهم‌ترین عامل در تحقق اهداف عالیه نظام اسلامی به ویژه مبارزه با فقر و محرومیت و توانمندسازی و شکوفایی استعدادها و تأمین خوداتکایی نیازمندان و محرومان و تقویت رشد ایمانی و اعتقادی آنان با ارائه خدماتی است که وظیفه ذاتی نهاد انقلابی کمیته امداد امام خمینی(ره) می‌باشد.

همان‌گونه که مطلعید انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و اولین میاندوره‌ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نیز پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ برگزار خواهد گردید.

موارد لازم الاجراء و مستلزم دقت و رعایت و توجه جدی به شرح ذیل است:

۱.حفظ حقوق و کرامت محرومین:

مراقبت جدی و پیشگیری از بهره‌برداری ابزاری و سیاسی از محرومیت‌های مادی و غیرمادی خانواده‌های تحت پوشش، در جریان رقابت‌های انتخاباتی از سوی گروه‌ها، احزاب و جناح‌ها و هرنوع تشکل صنفی، خصوصی و یا مشابه آن نظیر سرکشی‌های تبلیغاتی از منازل محرومین تحت پوشش.

۲. پرهیز از همراهی و دخالت در امور شبهه‌ناک:

مراقبت و پرهیز جدی از ورود به برنامه‌ها و اموری که به دلیل آغاز آن امور در مقطع انتخابات و مقارنت آن با رقابت‌های انتخاباتی، شائبه بهره‌برداری سیاسی از نیازهای مادی و اقتصادی مردم به ویژه از محرومین را داشته و یا آن را تقویت می‌کند. نظیر اقدامات احتمالی سازمان‌ها و دستگاه‌هایی که از بودجه عمومی کشور برخوردار بوده و تحت عناوین مختلف در مقطع انتخابات فعالیت‌های خود را به شکل شبهه‌ناکی تشدید می‌نمایند.

۳.ممنوعیت بکارگیری امکانات، اموال، دارائی‌ها و نام کمیته امداد امام خمینی(ره) :

بکارگیری امکانات، اموال، دارائی‌ها و نام کمیته امداد امام خمینی(ره) در رقابت‌های انتخاباتی و حتی مشارکت در انتشار اطلاعیه‌ها و امثال آن و هرنوع اقدام دیگر له یا علیه نامزدهای انتخابات شرعاً و قانوناً خلاف و ممنوع است.

۴.جلوگیری از اختلال در روند خدمت‌رسانی به محرومین:

به منظور جلوگیری از اختلال در روند خدمت رسانی به محرومین ترتیبی اتخاذ شود تا توزیع هرنوع کالا و خدمات حداکثر تا یک‌ماه مانده به انتخابات یعنی تا ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۶ صورت پذیرد. از آن تاریخ به بعد تا پایان روز ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ارائه هرنوع خدمات و کالا به صورت گسترده و عمومی ممنوع است. (بدیهی است که استثنائاً در شرایط خاص کمک موردی ضروری و غیر پیش‌بینی شده و غیرقابل تعویق به ویژه در مورد غذا و دارو تنها پس از اخذ مجوز از مر کز مجاز می‌باشد.)

۵.مساعدت به مجریان و ناظرین انتخابات:

در صورت درخواست مساعدت مجریان و ناظرین انتخابات (وزارت کشور و شورای نگهبان) در زمینه نیروی انسانی، خودرو و یا امکانات سخت افزاری مورد نیاز در انتخابات، ادارات کل استان‌ها موظفند مطابق ضوابط و مقررات جاری همکاری لازم را به عمل آورند.

۶.حراست و نظارت:

ادارات حراست و نظارت و رسیدگی به شکایات استان‌ها موظفند مراقبت لازم را جهت پیشگیری از هرگونه دخالت سازمانی کارکنان رسمی، پیمانی و غیررسمی به نام کمیته امداد امام خمینی(ره) در رقابت‌های انتخاباتی به عمل آورده و مطابق ضوابط و مقررات با افراد خاطی برخورد نمایند. در این گونه موارد کارکنان رسمی و پیمانی به هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری معرفی و به همکاری کارکنان غیررسمی خاتمه داده شود.

۷. برای اجتناب از شائبه سوء استفاده از امکانات امداد، آن دسته از همکاران رسمی، پیمانی و غیررسمی که مایل به نامزدی در انتخابات های پیش رو هستند، موظفند تا پایان سال ۹۵ درخواست کتبی خود مبنی بر خاتمه همکاری با امداد را به مدیران شهرستان ها و یا مدیرکل استان تسلیم نمایند. بدیهی است در این مورد درخصوص مدیران امداد امام(ره) که قصد نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارند؛ ملاک قانون انتخابات است.

۸. اطلاع رسانی و شفاف سازی:

فعالیت ادارات کل استان‌ها در جهت اجرای صحیح و دقیق و متعهدانه موارد فوق بهترین راه تقویت اعتماد عمومی به کمیته امداد و ترغیب آحاد مردم به مشارکت گسترده در انتخابات است. لذا روابط عمومی استان‌ها موظفند سیاست‌های ابلاغی از سوی مرکز را به شکل مناسب به همکاران و مردم اطلاع رسانی نمایند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.